主页 > 中文 > Events >
“海大瞬间” 留学生摄影比赛优秀作品展--其四
添加时间:2020-10-21 15:03:47 阅读次数: 作者:ISEC 来源:学生管理部

为了丰富疫情防控期间我校留学生的业余文化生活,增强同学们的疫情防控意识,保持乐观向上的心态,留学生教育中心举办了“海大瞬间”留学生摄影比赛。同学们积极踊跃报名,共提交参赛作品60余幅。按照评选规则,评选出一等奖作品2幅,二等奖作品5幅,及优秀作品若干幅。


现将二等奖作品展示如下:


二等奖作品

Second Prize Works


作品1:珍惜日落

Cherish the Sunset


undefined


作者:沈梦,来自牙买加,交通运输工程学院物流工程与管理专业2019级硕士研究生


Photographer:Senior Krystal Mishka, from Jamaica, Master of Logistics Engineering and Management, College of Transportation Engineering


作品介绍:落日提醒我们应该停下来享受自然风景,因为落日是对新的一天的承诺。新的一天释放了你的潜能和积极的心态,全新的开始来享受美好时刻。


Introduction:This is a reminder that we should stop and enjoy the scenery of nature, as the sunset is a promise of a new tomorrow. A new day to unlock your potential and to be positive, a fresh start to enjoy beautiful moments.


EVENTS 更多
Nov
6
November 6, 2020